– GRATIS POŠTNINA NAD 40€ –

BREZPLAČNI POSVET S STROKOVJAKI

Zdravje je naše največje bogastvo in mnogokrat je korak do boljšega počutja lahko že prisrčen nasmeh ali topla beseda.

Nemalokrat pa se zgodi, da so naše zdravstvene težave resne in zato potrebujejo strokovno medicinsko obravnavo, ki nam jo običajno nudi naš osebni zdravnik.

A kaj storiti, ko je vaš osebni zdravnik odsoten, neodziven ali pa morda do njega zaradi vsesplošnega pomanjkanja zdravstvenega kadra sploh ne morete dostopati? Ali pa ko ne najdete prave rešitve? 

V strokovni ekipi Ambasada zdravje vam ponujamo rešitev – brezplačno strokovno svetovanje. Ne glede na vaše zdravstvene težave boste lahko vaše pomisleke, skrbi in dileme brez zadržkov izrazili ter postavili vsa pomembna vprašanja v zvezi z vašim zdravstvenim stanjem. Pri svetovanju bomo posebno pozornost namenili individualnim okoliščinam bolnika in se zavzemali za celostno obravnavo različnih medicinskih področij. Izkoristite edinstveno priložnost in stopite v kontakt z enim izmed naših strokovnih zdravstvenih svetovalcev že danes!

 

Vprašajte strokovnjake

S kakšnimi težavami se soočate? Izpolnite spodnji obrazec in prejmite odgovor naših strokovnjakov  v najkrajšem možnem času.

    X